Allergie. Tips en informatie

Veel mensen hebben last van één of meer allergieën en het aantal mensen met een allergie neemt alleen maar toe. Te genezen is een allergie maar zelden, maar er zijn wel veel middelen die het leven met een allergie makkelijker maken.

Alle artikelen met tips en informatie betreffende een allergie vind je hieronder.

Allergie tips, algemeen

Allereerst wat informatie over wat allergie eigenlijk is, en waar je de beste middelen tegen allergie kunt vinden.Hooikoorts

De Medisana Medinose Pro is een apparaatje met twee pluggen die je in je neusgaten steekt. Op het eerste gezicht lijkt het een weinig serieus te nemen gadget, maar de resultaten van de Medisana Medinose Pro zijn spectaculair goed. Bij 9 van de 10 mensen die aan hooikoorts of andere allergieën aan de luchtwegen lijden nemen de klachten af bij dagelijks de Medinose even gebruiken. Het licht van dit voordelige apparaatje zorgt voor een betere doorbloeding.


Maar er zijn natuurlijk nog veel meer middelen tegen hooikoorts. Hieronder een overzicht.


Ook een luchtreiniger kan helpen tegen hooikoorts, stofallergie en andere klachten aan de luchtwegen. Een luchtreiniger haalt alle kleine deeltjes uit de lucht.

Stofallergie

Als je last hebt van stofallergie, een allergie voor huisstof, is het zaak regelmatig te stofzuigen. Maar hiervoor moet je dan wel een geschikte stofzuiger voor mensen met een stofallergie gebruiken, want een gemiddelde stofzuiger blaast te veel fijn het fijne stof weer gewoon de kam


Huisstofmijt allergie

Verwar de huisstofmijt allergie niet met de stofallergie. Mensen die allergisch zijn voor de huisstofmijt hoeven niet allergisch te zijn voor stof.
De huisstofmijt is een piepklein beestje dat vooral in bedden en beddengoed voorkomt.Zie ook