Getest: Medisana Medinose Pro werkt echt tegen hooikoorts en allergie


Als je de beschrijving van de Medisana Medinose Pro leest lijkt het te mooi om waar te zijn (en meestal is het dan ook niet waar). Maar bij 9 van de 10 mensen doet dit kleine anti-allergie apparaatje de klachten van hooikoorts en andere allergiën aan de luchtwegen zoals huisstofmijt-allergie en een allergie voor de haren van huisdieren verdwijnen.


En dat alles door de twee lampjes van de Medisana Medinose Pro een paar minuten per dag in je neusgaten te steken. Voor nog geen 35 euro ben je van je hooikoorts of allergie-klachten af. Dat is (op termijn) goedkoper dan hooikoorts-medicijnen en een stuk gezonder, want bijwerkingen heeft de Medisana Medinose Pro niet.

Lees de test van de Medisana Medinose Pro voor meer informatie.

Medisana Medinose Pro pakt de irritatie van het neusslijmvlies via infrarood licht. Twee lampjes steek je tot drie keer per dag enkele minuten in je neusgaten. Dit infrarode licht maakt de stofjes die je neusslijmvlies irriteren onschadelijk en zorgt voor de betere doorbloeding van de slijmvliezen.

Je gebruikt dit apparaatje viereneenhalve minuut. In het begin is dat vier keer per dag, maar als de klachten afnemen of je de Medisana Medinose Pro alleen uit voorzorg gebruikt kun je dat terugbrengen tot één a twee keer per dag.

Kijk bij de bovenstaande test voor alle informatie over dit effectieve hulpmiddel tegen hooikoorts en andere allergieën aan het neusslijmvlies.

Zie ook: Meer tips tegen allergie