Haar en hoofdhuid. Tips en informatie

Hier kijken we naar onze artikelen met informatie en tips betreffende problemen op het hoofd. En dat zijn er nogal wat. Denk maar eens aan roos, aan hoofdluis, maar ook aan haaruitval en grijze haren. Ook kijken we hier naar de haren op de rest van het lichaam. Tenminste, op het wegwerken daarvan.

Roos

Roos is een probleem voor veel mensen. De onsierlijke huidschilfers ontsieren vele hoofden en zorgen voor een vervelend jeukende hoofdhuid. Gelukkig bestaan er veel anti roos shampoos. Vaak zijn deze speciale anti roos shampoos best prijzig, maar de beste anti roos shampoo uit de test is een heel goedkope shampoo.


Hoofdluis

Hoofdluis is een bekend probleem voor ouders in het algemeen en luizenmoeders in het bijzonder. Of probleem... eerder een uitdaging. Nou ja, heel moeilijk is dat ook weer niet met de goede middelen tegen luizen die er tegenwoordig verkrijgbaar zijn. Om luizen te doden, maar ook om hoofdluis te voorkomen.


Grijze haren

Nog zo'n vervelend hoofdhaar probleem, tenminste voor de mannen en vrouwen die daar een punt van maken, grijze haren. Gelukkig voor wie een hekel heeft aan grijze haren (bij zichzelf) zijn er goede middelen tegen grijs haar, zoals deze beste uit de test.Haaruitval

Sommige mensen zouden blij zijn met die grijze haren, namelijk de mannen en vrouwen die haar verliezen. Hieronder alle informatie over haaruitval en het voorkomen dat je je haar verliest.Ontharen

IPL is een pijnloze, makkelijke manier van ontharen waarbij je lange tijd van de haartjes bent. Ideaal dus! En wat helemaal ideaal is, vroeger moest je voor IPL naar een schoonheidssalon, maar nu doe je het gewoon heel makkelijk en snel zelf thuis. Met een IPL apparaat dat niet eens veel geld kost. Alle informatie vind je hieronder.