Beste middel tegen grijs haar

Mannen hebben er vaak een hekel aan als ze grijs worden. Schwarzkopf heeft echter een prima middel tegen grijs haar uitgebracht. Schwarzkopf Re-Nature is getest als beste middel tegen grijs haar voor mannen.


Schwarzkopf Re-Nature is geen gewone haarverf, maar een re-pigmentation middel dat de oorspronkelijke haarkleur geleidelijk terug brengt.Je haar heeft dus niet meteen zijn kleur weer terug en je kunt ook geen andere kleur kiezen (het is immers geen verf). Ook is Schwarzkopf Re-Nature er alleen in twee versies voor donker en halfdonker haar, maar niet voor (oorspronkelijk) blond haar. Schwarzkopf Re-Nature is dus niet voor alle mannen (en vrouwen) geschikt, maar voor mannen die hun oude donkere bos weer terug willen is het een prima middel tegen grijs haar. Niet voor niets is dit het beste middel uit de test.

Kijk op TestResults.nl bij de Test beste haarverf tegen grijs haar bij mannen voor alle informatie over Schwarzkopf Re-Nature en de winkels waar je dit beste middel tegen grijs haar goedkoop kunt kopen.

Meer tips haarverzorging en haarproblemen