Beste daglichtlamp uit de test


Voel je in de herfst, winter en prille voorjaar fitter met lichttherapie met een daglichtlamp. Dat kan gewoon thuis, want je kunt voordelig een eigen daglichtlamp komen. Hier kijken we naar de beste daglichtlampen uit de test.


Wat doet lichttherapie met een daglichtlamp?

Lichttherapie met een daglichtlamp is bewezen effectief. Het geeft je lichaam (en geest) de benodigde hoeveelheid daglicht die het nodig heeft, ook als het buiten donker of grijs is. Een paar minuten per dag een daglichtlamp gericht op je gezicht is voldoende. Je hoeft niet eens in het licht te kijken. Onder de lichttherapie kun je gewoon lezen, TV kijken of computeren.

Je lichaam en geest zien het licht van de daglichtlamp als echt zonlicht. Die paar minuten zijn genoeg voor het aanmaken van de benodigde stoffen door het lichaam en doen je fitter voelen. Deze lichttherapie kan ingezet worden tegen herfstmoeheid, een winterdip, een jetlag en zelfs een winterdepressie.

Dit zijn de beste daglichtlampen

Daglichtlampen zijn er in diverse soorten en diverse formaten. Van grote schermen tot heel kleine handige apparaatjes. Maar wat is de beste daglichtlamp? En wat de beste koop? Kijk daarvoor bij de testen van daglichtlampen.

Zie ook: Meer informatie mentale problemen en klachten.


Onderwerpen:
Beste daglichtlamp test, beste daglichtlampen getest, lichttherapie lamp.