Rimpels. Informatie en middelen


Rimpels horen bij het ouder worden. Maar dat betekent niet dat je er zomaar akoord mee hoeft te gaan. Er zijn goede middelen tegen rimpels. Deze anti rimpels middelen voorkomen of verwijderen rimpels.

Tip: Kijk hier voor alle middelen tegen rimpels tegen de laagste prijs.

Middelen tegen rimpels

Kijk hierboven voor de beste middelen om rimpels te verwijderen en te voorkomen. Meestal gaat het hierbij om smeersels als dagcreme en nachtcreme die de huid verstevigen.

Hoe ontstaan rimpels?

Naarmate je ouder wordt veranderd je huid. Logisch, want je huid verouderd mee. Al vanaf de middelbare leeftijd neemt de productie van elastine en onderhuids bindweefsel af. Door de afname van de elastine in de huid wordt deze slapper. En een slappere huid betekent rimpels.

Rimpels en zon

Niet alleen het ouder worden doet de hoeveelheid elastine in de huid afnemen. Ook de zon breekt elastine af. Dat verklaart de rimpelige huid van mensen die overdadig veel in de zon zitten.

Rimpels en roken

En dan heb je nog het roken wat waar je rimpels van krijgt. Het wordt saai, maar ook dit is een gevolg van de afname van elastine in de huid. Een vervelend effect van het roken.

Alle middelen tegen rimpels vind je in het overzicht bovenaan tegen een zeer lage prijs.

Zie ook: Meer tips huidproblemen
Productselectie: De online drogist