Maaltijdvervangers online kopen


Een maaltijdvervanger is een afslankproduct waarbij een gerecht wordt vervangen door een maaltijdvervanger die minder calorieën bevat. Door een lagere energie-inname wordt vervolgens een gewichtsverlies bereikt. Hier alle informatie.

Meestal komt het er bij een maaltijdvervanger op neer dat een volledige normale maaltijd wordt vervangen door een mueslireep, een soep, een milkshake of door een poeder dat in melk oplosbaar is.

Één of meerdere maaltijden vervangen

Maaltijdvervangers zijn een eenvoudige laagdrempelige manier van afvallen. Je kunt dagelijks één maaltijd, bijvoorbeeld de lunch, vervangen door een maaltijdvervanger, maar er zijn ook complete pakketten die een ontbijt, lunch en diner bevatten. Deze pakketten kunnen gebruikt worden om in korte tijd heel veel af te vallen.

In Nederland moeten maaltijdvervangers aan voorwaarden voldoen. Bij verantwoord gebruik, zoals op de verpakking of bijsluiter beschreven, krijg je daardoor voldoende vitaminen en mineralen binnen. Zo val je af, maar krijg je alle benodigde voedingsstoffen wel binnen. Wel is het aan te raden dat je tijdens het afvallen gewoon vers groente en fruit blijft eten.

Een voordeel van maaltijdvervangers is dat je ze, bij beperkt gebruik, ook op langere termijn kunt blijven gebruiken en dus makkelijk op je gewenste gewicht kunt blijven.

Populaire maaltijdvervangers

Populaire maaltijdvervangers zijn die van Slimfast, Modifast, Weight Care, Nutridrink en Zerokilo. Vooral de milkshakes zijn erg populair om af te vallen.

In het overzicht van beste online drogisterijen vind je een lijstje met goede betrouwbare online drogisterijen en apotheken die deze maaltijdvervangers om af te vallen tegen lage prijzen leveren.

Zie ook: Meer tips afvallen