Snel afvallen? Enkele eenvoudige tips.


Snel afvallen zonder dieet. Dat willen we allemaal wel! Gelukkig is het mogelijk om snel af te vallen door wat eenvoudige regels in acht te nemen. Een echt dieet is niet nodig, dat geeft toch alleen een jojo-effect. Volg de tips op deze pagina en je valt snel kilo's af.

Snel afvallen door langzaam eten

Eet langzaam. Je krijgt dan eerder een vol gevoel en eet dus minder. Kauw het eten uitgebreid zodat het beter te verteren is en neem de tijd voor je een volgende hapm neemt.

Halverwege de maaltijd een glas water drinken helpt ook om sneller een gevuld gevoel te krijgen.

Snel afvallen met water

Veel water drinken is altijd goed om af te vallen. Het vult, gaat honger tegen, maar bevat geen stoffen waarvan je aankomt. Groene thee is ook een aanrader. Dat breekt vet af.

Snel afvallen met een ontbijt

Begin de dag met een ontbijt. Je lichaam slaat dan minder vet op. Vooral als je bij je ontbijt volkorenproducten eet.

Vezels zijn namelijk goed voor een goede stofwisseling. vezels zitten ook in groene groente. Bovendien geeft groene groente geen pieken in je bloedsuiker. En dat betekent weer dat het lichaam geen vet gaat opslaan.

ook eiwitten zijn goed bij het afvallen. Eiwitten gaan het hongergevoel goed tegen en houden je spieren op sterkte.

Snel afvallen door te eten

Eet vijf tot zes maal per dag. Afvallen door meer maaltijden? Ja, inderdaad. Doordat de suiker in je bloed dan gedurende de dag meer gelijkmatig is, slaat het lichaam minder vet op. Ook vermindert dit de kans dat je ongezond gaat snoepen. Bijkomende voordelen: Je hebt meer energie en voelt je niet slap tussen de maaltijden door.

Snel afvallen door minder te eten

Regelmatig eten is goed, maar zodra de avond valt is het beter om het eten te matigen. De calorieën kunnen anders niet goed meer verwertk worden, vooral niet als je 's avonds in een stoel tv zit te kijken of zit te lezen.

Stop drie uur voor het slapen helemaal met eten en drink alleen calorie-arm. Als je slaapt verwerkt het lichaam immers helemaal weinig calorieën.

Snel afvallen door te slapen

Afvallen terwijl je slaapt. Ja inderdaad, je lichaam houdt van een vast ritme en een tevreden lichaam helpt bij het afvallen. Tussen de 7.5 en 8.5 uur slaap per nacht is voor de meeste mensen het beste.

Snel afvallen door bewegen

Veel mensen die willen afvallen hebben geen zin om daarvoor te bewegen, maar bewegen is één van de beste manieren om snel af te vallen. Maar wees gerust, je hoeft niet persé in de sportschool aan apparaten te gaan trekken, wandelen is ook bewegen.

Snel afvallen met hulpmiddelen

Zonder bewegen en zonder je eetpatroon aan te passen  val je niet (blijvend) af. Lees dus goed bovenstaande tips.

Soms is wat hulp echter welkom, in de vorm van middelen die de opname van vet door je lichaam verminderen en die het hongergevoel doen afnemen. Wees echter zuinig op je lichaam en kies voor goede afslankmiddelen van een betrouwbare oorsprong.

Links boven dit artikel zie je een overzicht met de beste online drogisterijen. Deze drogisterijen verkopen verantwoorde en goede middelen om af te vallen.

Meer informatie over dit soort middelen vind je bij de winkels met de beste artikelen om af te vallen.


Zie ook: Meer tips afvallen