Personenweegschaal test. 3 beste weegschalen


Ze bestaan nog steeds, de analoge weegschalen die met een wijzertje het juiste gewicht aangeven. Simpel en effectief. Maar er zijn ook heel uitgebreide digitale weegschalen met Bluetooth, apps en andere noviteiten. Wat is de beste weegschaal? Hier drie als beste koop geteste personenweegschalen.

Wil je meer weten over deze personenweegschaal test en de winnende weegschalen, kijk dan bij de weegschalentest op TestResults.nl. Daar vind je ook de winkels waar je deze weegschalen het goedkoopst kunt kopen. Hieronder vind je een korte omschrijving van de meest uitgebreide van de drie als beste weegschaal gekozen personenweegschalen, de geavanceerde Omron BF511.Omron BF511 weegschaal

Deze Omron personenweegschaal is een wondertje van techniek. Deze weegschaal geeft niet alleen het gewicht aan maar geeft je een nauwkeurige lichaamsanalyse. Daarbij wordt gebruik gemaakt van zowel voetsensensoren als handsensoren (8 in totaal) om tot heel nauwkeurige metingen te komen. Dit houdt wel in dat deze weegschaal over een handvat beschikt dat je bij de meting vasthoudt. Dit handvat kun je naar je toetrekken.

Via heel lichte (onschuldige) stroomstootjes die door je lichaam gaan worden onder andere het vetpercentage,  het buikvet, de spiermassa en het BMI gemeten. Ook meet deze geavanceerde Omron personenweegschaal hoeveel vet er in spiermassa wordt omgezet.


Kijk bij bovenstaande test voor meer informatie over deze weegschaal en de andere als beste koop aangewezen weegschalen. Daar vind je ook de winkels waar je deze beste personenweegschalen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer tips afvallen