Revitive Medic tegen pijn en vermoeide voeten en benen


Last van vermoeide voeten en benen? De Revitive Medic is een massage-apparaat dat pijn in benen en voeten verminderd. Hetzelfde geldt voor zwellingen van voeten en enkels. Een heerlijk relaxend voet massage apparaat voor optimale ontspanning van spieren en gewrichten.

De Revitive Medic is in Nederland voordelig te koop bij de webwinkels van Media Markt, CoolBlue, Kijkshop, Bol en BCC. Zie hier!


Een half uurtje per dag de Revitive Medic gebruiken zorgt ervoor dat de bloedsomloop ingrijpend wordt verbeterd. Dit voet massage apparaat is ontwikkeld voor mensen met een slechte bloedsomloop, diabetes, of osteoartrose, maar kan de klachten van iedereen met vermoeide voeten of benen sterk verminderen.


Door een kantelbeweging waarbij een hiel-teenbeweging wordt gemaakt terwijl de beenspieren afwisselend samentrekken en ontspannen worden pijn en vermoeidheid door de Revitive Medic op een aangename manier weggemasseerd.

In de video hierboven zie je alle informatie over de Revitive Medic. Dit medische massage apparaat is voordelig te koop via bovenstaande winkels.