Online lenzen kopen


Wie contactlenzen draagt weet hoe duur deze lenzen bij de opticien zijn. Gelukkig kun je op deze lenzen heel veel besparen. Dezelfde lenzen van dezelfde merken koop je namelijk online voor soms minder de de helft van de prijs. Dat scheelt op dit soort bedragen heel veel geld!

Kijk bij de beste online aanbieders van lenzen voor de beste lenzen tegen prijzen die aanmerkelijk lager liggen dan bij de opticien en bij andere winkels.

Alle grote merken contactlenzen zijn bij deze online winkels te koop. Bausch & Lomb, Johnson & Johnson, Alcon, CooperVision en Ocular Sciences. Lenzen van topmerken zijn hier allemaal te koop tegen een verbluffend lagere prijs. Ook leveren diverse van deze winkels ook huismerk lenzen en goedkope lenzen van minder bekende merken.

Kleurlenzen

Lenzen die je ogen van kleur doen veranderen zijn helemaal in. Deze lenzen zijn online te bestellen met en zonder sterkte. De meeste grote fabrikanten van contactlenzen leveren tegenwoordig gekleurde lenzen.

Nachtlenzen

Dat geldt ook voor nachtlenzen. Bij nachtlenzen draag je je lenzen als je slaapt. Onder het slapen wordt de vorm van het hoornvlies van de ogen tijdelijk gecorrigeerd. Overdag hoef je daarom je lenzen of bril niet te dragen. Voor optimaal zicht is het soms nodig de lenzen eerst een paar nachten te dragen. Als je eenmaal zonder lenzen goed ziet is het niet persé nodig de lenzen iedere nacht te dragen.

Daglenzen, maandlenzen, halfjaarslenzen

Daglenzen zijn niet het tegenovergestelde van nachtlenzen, maar het zijn contactlenzen die je slechts één dag kunt dragen. Zo zijn er ook lenzen die je een maand kunt gebruiken (maandlenzen) en lenzen die je na een half jaar moet weggooien (halfjaarslenzen). Deze lenzen draag je alleen overdag, de maand en halfjaarslenzen moet je 's nachts in reinigende vloeistof zetten. Daglenzen gooi je na één dag gebruik gewoon weg.

Kijk hier boven voor de beste en goedkoopste aanbieders.Zie ook: Tips contactlenzen