Gezond snacken met een koolhydraat arme snack

Snacken hoeft niet perse ongezond te zijn. Sterker nog, soms is het zelfs gezond. Als je de juiste gezonde snacks neemt kan dat heel positieve effecten hebben. En deze snacks kunnen ook nog eens heel lekker zijn.


Neem bijvoorbeeld de Atkins Harvest snacks. Dat zijn koolhydraat arme snacks die uitsluitend van natuurlijke ingrediƫnten zijn gemaakt. Deze gezonde Atkins Harvest snacks zijn bovendien vezelrijk, ze zitten vol noten en zaden en ..... zijn heel lekker!

Kijk hier voor alle informatie en prijzen

Positief snacken

Een koolhydraat arme snack is een verantwoord tussendoortje met veel positieve effecten. Ze bevatten net genoeg koolhydraten om zonder pieken of dalen je bloedsuikerspiegel op peil te houden. Zo voorkom je een energiedip zonder dat je te veel suikers binnen krijgt. De gezonde snacks nemen het hongergevoel weg zodat je niet naar suikers en vetten grijpt en ze verbeteren je concentratie.

En ze voorkomen dat je met een al te grote honger aan een maaltijd begint. Door tussendoortjes vraagt je lichaam bij de lunch of bij de avondmaaltijd minder om eten, en dat is alleen maar goed. Het lichaam is meer gebaat bij geleidelijk eten dan dat het telkens pieken moet verwerken.

Kijk bij de bovenstaande en prijzen van Atkins Harvest snacks voor alle mogelijkheden.

Zie ook: Meer tips afvallen