Sticker tegen flaporen

Flaporen worden helaas alleen in heel extreme gevallen door de zorgverzekering vergoed. Gelukkig zijn er ook andere oplossingen tegen flaporen, die maar weinig geld kosten.


Flaporen kun je ook corrigeren zonder dure operatie, maar via een cosmetische oorcorrector bestaande uit een transparante (bijna onzichtbare), hypoallergene sillicone prothese.

Deze prothese, wat onrespectvol een flapoorsticker genoemd,  houdt je oor in de gewenste positie. Zo heb je zonder operatie geen last meer van flaporen.

Een flapoorsticker wordt door middel van een speciale lijm bevestigd. Dat is geheel pijnloos en last van bijwerkingen heb je ook niet. En flapoorstickers zijn voordelig in aanschaf.

Kijk op de website Flapoorstickers van Otostick voor alle informatie en prijzen. En je bent heel snel van je flaporen af. Want als je voor 16:00 uur de flapoorstickers besteld heb je ze de volgende dag in huis (en anders een dag later).


Een doosje flapoorstickers van Otostick bevat acht stickers tegen flaporen, bij normaal gebruik doe je daar een maand mee, en heb je dus een maand geen last van flaporen!

Gewoon eens uitproberen! Om de kosten hoef je het niet te laten.