Online een zelftest kopen


Niet voor iedere test hoef je naar de dokter. er zijn zelftests in overvloed. De meest bekende zelftest (ook wel thuistest genoemd) genoemd is de zwangerschapstest, en dan met name de zwangerschapstest van Predictor. Maar er zijn veel meer zelftests.

Tip: Kijk hier voor alle soorten zelftests tegen de laagste prijs.

Zelftest voor SOA, drug, vruchtbaarheid en allergie

Je kunt jezelf met een zelftest testen op allergie, op een SOA (geslachtsziekte), op vruchtbaarheid, op de Ziekte van Pfeifer, en nog veel meer kwalen waarbij je misschien liever alle privacy hebt tijdens het uitvinden of je er last van hebt.

Ook zijn er diverse soorten zelftest / thuistest om te achterhalen of iemand drug of drank heeft gebruikt. Voeg daarbij de zelftests voor chloresterol, bloeddruk, ovulatie, zwangerschap e.d. en je komt tot meer dan 100 soorten van zelftest.

Veel gebruikte zelftests

Veel verkochte zelftests zijn de thuistests tegen  SOA's zoals Chamydia, syfilus en candida. Een klassieker is de zwangerschapstest, die niet alleen door Predictor wordt geleverd, maar ook (veel goedkoper) door Testjezelf en Clearblue. Ook populair is de ovulatiestest van Testjezelf die je verteld wanneer je vruchtbaar bent.

Alle genoemde zelftests zijn te vinden bij de beste online apotheken.