Multivocale lenzen


Je draagt lezen, maar je hebt ook een leesbril nodig? Kies dan voor multivocale lenzen. Nooit meer zoeken naar je leesbril, want multivocale lenzen zijn zo samengesteld dat je altijd goed ziet. Zowel van veraf als dichtbij.


Zodoende kun je ook zonder leesbril met multivocale lenzen lezen en computeren zonder leesbril. Je kunt de berichten op je smartphone altijd goed lezen en leest probleemloos ieder etiket.

En multivocale lenzen koop je ook gewoon heel goedkoop en makkelijk bij de beste online winkels voor contactlenzen. Vaak met hoge kortingen. Waarom te veel geld uitgeven voor je lenzen?

Wat zijn multivocale lenzen?

Bij multivocale lenzen bevindt het leesgedeelte zich niet onderaan de lens, zoals bij een multivocale bril, maar het leesgedeelte draait met je ogen mee. Dat betekent dat je niet altijd naar beneden hoeft te kijken om goed te lezen, zoals bij een multivocale bril. Multivocale lenzen zijn veel flexibeler in het gebruik!

En multivocale lenzen zijn er gewoon als daglenzen en maandlenzen. Eenmaal aangemeten kun je ze gewoon via internet bestellen via bovenstaande winkels. Heel makkelijk, en heel veel goedkoper!

Zie ook: Tips contactlenzen