Zonnebrand met een pompje


Vind je het aanbrengen van zonnebrand maar een kliederig werkje? Dan is een fles zonnebrand met een pompje voor jou misschien een goede keuze. Zonnebrand met een pomp is makkelijker aan te brengen.


Garnier, Biodemal, Eucerin, Vision, Lancaster, La Roche-Polsay, Lavera en vele andere populaire merken zonnebrand brengen zonnebrand in een handig flesje of busje met een pompje uit. Het betreft dan een vacuumpompje, dus de pomp werkt altijd en overal.

Zonnebrand met een pompje als dispenser is er voor alle huidtypes en in alle factors. Kijk maar bij de aanbiedingen van zonnebrand met een pompje voor circa 60 van de beste zonnebrandmiddelen met een pompje.


Beschermingsfactor zonnebrand

De SPF (de Sun Protection Factor, of kortweg "de factor") van deze zonnebrandmiddelen met een pompje loopt uiteen van factor 2 tot factor 100+. De beschermingsfactor beschermt tegen de schadelijke UV-stralen in het zonlicht. De meeste zonnebrand middelen bieden een bescherming tussen de factor 30 en 50 maar bescherming daarboven en onder komt ook voor. Hoe hoger de beschermingsfactor hoe groter de bescherming, maar om wat sneller bruin te worden kiezen mensen toch regelmatig voor een wat lagere factor.

Waterproof zonnebrand


Als je regelmatig gaat zwemmen en je niet telkens opnieuw wil insmeren is een waterproof zonnebrand aan te raden. Ongeveer de helft van de bovenstaande zonnebrandmiddelen met een pompje is waterproof.

Zonnebrand wintersport

Speciale zonnebrand voor de wintersport wijkt daadwerkelijk af van gewone zonnebrand. Zonnebrand voor de wintersport is op oliebasis en daardoor beter tegen koude bestand. Ook als het heel koud is, is deze zonnebrand nog steeds goed smeerbaar. Gewone zonnebrand (op waterbasis) kan bevriezen bij strenge vorst.

Kijk voor alle zonnebrand met een pompje bij de bovenaan genoemde aanbiedingen.

Zie ook: Meer tips huid