Magic Wand voor orgasme bij vrouwen


Veel vrouwen hebben moeite met het krijgen van een orgasme. Klaarkomen lukt niet of gaat moeizaam. In veel gevallen heeft dat geen medische of psychische oorzaak, deze vrouwen hebben gewoon wat meer stimulatie nodig. Gelukkig zijn daar goede hulpmiddelen voor.


Hulpmiddelen in de vorm van een vibrator die voor de benodigde stimulatie zorgt. De topper op dit gebied, aanbevolen door vele seksuologen, is de Hitachi Magic Wand vibrator (in Nederland en Belgiƫ te koop als Europe Magic Wand. Het verschil met de Amerikaanse Hitachi is de Europese stekken aan de Europe Magic Wand vibrator. Deze vibrator werkt namelijk niet op batterijen maar op stroom. Hierdoor is er vele meer kracht beschikbaar.

De Magic Wand is al enkele tientallen jaren op de markt en was in eerste instantie helemaal niet als seksspeeltje bedoeld. Het was een lichaamsvibrator, waarmee je je pijnlijke spieren kon masseren. Al snel ontdekte men echter een heel andere toepassing en adviseerde dokters en seksulogen de Magic Wand als een ideaal hulpmiddel voor vrouwen om tot een orgasme te komen. En daarvoor wordt de Magic Wand nu ook vrijwel uitsluitend gebruikt. De daarvoor benodigde hulpstukken worden dan ook standaard meegeleverd.

Kijk hier voor alle informatie over de Magic Wand vibrator